Megközelítés

 ÓHEGYI ÁLLATORVOSI RENDELŐ


Az Óhegyi Állatorvosi Rendelő Budapest X. kerületének, Kőbányának csaknem mértani középpontjában helyezkedik el, és az Óhegy parkot és a Kada utcát összekötő Tarló utca 22. szám alatt található.
A könnyebb tájékozódás érdekében szeretnénk néhány útvonalat ajánlani, hogy mely irányokból, hogyan lehet a rendelőnket megközelíteni
  • Kőbánya-Kispest és Újhegy irányából gépkocsival a Sibrik Miklós úton a Mádi utcai kereszteződésig, és azon a Kada utcai lámpás kereszteződésig kell haladni. Innen balra fordulva a Kada utcán mintegy 400 métert haladva jobb oldalon található a Tarló utca. A 85-ös autóbusszal a Kada utcáig szükséges utazni. A 95-ös autóbusszal a Kemence utcánál kell leszállni és vissza sétálni a balra a második utcáig, ami a Tarló utca.
  • A Fehér út, Őrs vezér tér, Gyakorló utca felöl a Fehér út, Éles sarok, Kőrösi Csoma út útvonalon a Harmat utcára kanyarodva a Csősztoronyt elhagyva az Alkér utcáig kell autózni, ahonnan az első utca balra a Tarló utca. Aki tömegközlekedéssel érkezik, annak a 85-ös autóbusz Kada utcai megállójánál szükséges leszállni, és a Kada utcán a Kőbányai gyógyszergyár, Gyömrői út irányába továbbhaladva az első utca a Tarló utca.
  • Kőbánya Városközpont, Liget tér, Állomás utca, Mázsa tér, Hungária körút irányából  autóval a Liget teret elhagyva és a Kápolna utcán végighaladva, az Óhegyi útról balra az Alkér utcára kell fordulni jobbra, és a második utc a Tarló utca. Autóbusszal ebből az irányból a Liget térről induló 185-ös autóbusz Szlávy utcai megállójánál kell leszállni. és ezen az utcán besétálva a második utca a Tarló utca. A 95-ös autóbusszal a Kada/Harmat utcai megállónál leszállva vissza kell sétálni minegy 50 m-t a Tarló utcáig. 
  • Az Üllői út, Ecseri út felől a Bihari úton a Mázsa tér Kőbánya Városközpont elérését követően az előbb leírtak szerint lehet eljutni hozzánk. Tömegközlekedéssel a 3-as villamost kell választani és a Mázsa térnél a 185-ös autóbusszal a már korábban leírtak szerint vagyunk elérhetők.